Jubel på kontoret

Tæt på 70%. Så mange åbner nyhedsbrevet på en mobiltelefon hos en af vores kunder. Derfor er en mobiloptimeret skabelon vigtig, og vores standardskabelon tilpasser sig naturligvis mobiltelefoner automatisk, så du ikke behøver gøre noget særligt for at få et pænt look dér.

Den har dog længe haft en begrænsning, da kun Apples iOS-enheder (iPhone og iPad) har understøttet de teknikker, der bruges til at gøre nyhedsbreve mobiloptimerede, eller responsive, som det også hedder. Google har ganske enkelt ikke understøttet det i hverken Gmail eller deres nye emailklient, Inbox – men det kommer de til nu, og der er jubel på kontoret!

I løbet af september kommer både Inbox og Google til at understøtte teknikkerne til responsive emails, og vi er selvfølgelig klar med en skabelon, der er testet i begge klienter, når opdateringen kommer.

Du kan læse mere på Googles Gmail-blog.